Ga naar de startpagina van Verbouw Utrecht

Aanneming & Uitvoering  -  Nieuwbouw & Renovatie  -  Aanbouw  Uitbouw  Dakopbouw  Dakkapellen  Dakramen  Kozijnen  Sanitair  Verbouwing

     Foto: Erker (public domain)Serre

 

Producten

Serres en Erkers

 

 

Terug naar

Overzicht Producten

 

 

Links

Gem. Utecht: Serre/Erker 1

Gem Utecht: Serre/Erker 2

Serres en Erkers

Extra meters in een woning tellen dubbel

U zult zich erover verbazen hoe 0,5 m het verschil kan maken tussen een gevoel van krapte of ruimte. Praktisch betekent het een tafel van 1,5 m in plaats van 1 m, ruimte voor een wandmeubel, of een eigen plekje voor een kind om te spelen. Die extra ruimte krijgt een extra dimensie wanneer u met een serre een zonnig stukje tuin aan uw woonruimte toevoegt.

 

Door wie laat u een serre bouwen?

Hoe ervaren uw aannemer ook is, een serre laat men - net zoals een keuken - het best plaatsen door de leverancier. Serres zijn kostbaar en u wilt daarom een duidelijk aanspreekpunt in geval van schade of gebreken.

 

Wat is de rol van uw aannemer?

Uw aannemer speelt voor en na de plaatsing een belangrijke rol: Hij zorgt vooraf voor het sloopwerk, de fundering, het installatiewerk voor verwarming en electriciteit en zorgt voor de maatvoering, planning en afstemming met de leverancier. Later zorg hij voor de vloer, eventueel stucwerk, schilderwerk, afwerking en afmontage van verwarming en verlichting.

 

Keuzes en aandachtspunten

Leverancier en materiaalkeuze van de serre; Integratie / Separatie (zgn. koude of warme serre); Soort / Indeling van Kozijn, Deur of Schuifpui; Opvangconstructie (bij doorbraak van de pui); Isolatie / Ventilatie; Verwarming (capaciteit / type); Zonwering / Verduistering; Onderhoud serredak (bereikbaarheid); Aansluiting vloer; Aanpassing tuin & woonruimte; Installatiewerk (electriciteit, cv); Fundering; Hemelwaterafvoer; Vergunning / Regelgeving (Zie Links).

 

Meer informatie over Serres en Erkers van Verbouw Utrecht

- Mail uw vraag naar Verbouw Utrecht of maak gebruik van het Contactformulier.

 

 

6% BTW

Vanaf 1 maart 2013 tijdelijk een lager btw tarief voor renovatie van woningen.

Lees meer

 

 

Kunststof Kozijnen en Milieu

Kunststof kozijnen blijken relatief minder belastend voor het milieu dan verwacht.

Lees meer

 

 

Uurtarief

FNV ZBo heeft een berekening van het uurtarief gepubliceerd.

Lees meer

 

 

Nieuwe Website

Heeft u op- of aanmerkingen op deze nieuwe website, dan verneemt Verbouw Utrecht die graag.

Mail uw opmerkingen